AANBOD

SPORT

Individuele begeleiding van atleten. Het verwerven van inzicht en het aanleren van mentale vaardigheden om op deze manier de prestaties te verbeteren. Werken rond moeilijkheden die presteren in de weg staan (vb. faalangst, eetstoornis, omgaan met blessure en revalidatie,...). 

Begeleiding van teams. Het optimaliseren van de groepsprocessen omdat een sterker team tot betere resultaten leidt. Verschillende thema's kunnen aan bod komen: mentale screening, waarden en doelen, leiderschap, effectieve communicatie, hoe omgaan met verschillende persoonlijkheden binnen een team,....

Coach the coach. Hoe het beste in je atleten naar boven halen? Wie ben ik zelf als coach met mijn kwaliteiten en valkuilen? Hoe kan ik mezelf als coach nog verbeteren?

Federaties, sportclubs en sportmedische staf. Het verlenen van expertise en sportpsychologisch advies om een optimale omkadering voor atleten te creĆ«ren. 

Ouders en sociale omgeving. Advies en ondersteuning voor de sociale omkadering van de jong atleet opdat deze optimaal kan ontwikkelen met oog voor zijn of haar welzijn.

PARTICULIER

Individuele therapie voor volwassenen en jongeren vanuit een gedragstherapeutisch kader.

Samen verwerven we inzicht in jouw functioneren. We zoeken uit waar de drempels of moeilijkheden liggen, maar even goed waar je krachten liggen. Aan de hand van concrete oefeningen en handvaten leer je de nodige vaardigheden om je veerkracht te verhogen en in de toekomst je eigen struikelblokken aan te pakken. 

Mogelijke problematieken: burn-out, bore-out of andere stressgerelateerde klachten. Chronische pijnklachten, CVS, fibromyalgie. Angst en depressieve klachten. Eetstoornissen, Obsessief- compulsieve stoornis. Levensfaseproblematiek. ....

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK?